Bemutatkozás
Munkatársaink
Szakterületek
Elérhetõségeink
Elérhetõségeink
AHTK

Munkatársaink

Dr. Kovács Tamás

Dr. Kovács Tamás

Dr. Kovács Tamás, a Dr. Kovács Tamás Ügyvédi Iroda vezetõje, a Budapesti Ügyvédi Kamara által bejegyzett ügyvéd. A Külkereskedelmi Fõiskola Külgazdasági Szakán szerzett közgazdász diplomát 1999-ben. Ügyvédi tevékenységét megelõzõen spanyol és dél-amerikai vállalatok képviseletét látta el Magyarországon, valamint a világ egyik vezetõ alumíniumipari vállalatánál, az argentin SOINCO cégnél dolgozott közgazdászként és külkereskedõként Magyarországon és Brazíliában. Az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán 2001-ben politológus, majd 2002-ben "summa cum laude" minõsítéssel jogi diplomát szerzett. Szakmai gyakorlatát a Dornbach és Hegyvári Ügyvédi Irodában töltötte. Az államvizsgák letételét követõen csatlakozott a Dr. Horváth Ádám Ügyvédi Irodához, ahol elsõsorban energiajogi, társasági jogi, általános polgári jogi és ingatlanjogi tapasztalatokat szerzett. Szakterületei az ingatlanjog, a nemzetközi kereskedelmi jog, a pénzügyi és társasági jog, valamint az energiajog. Felsõfokon beszél spanyol és angol nyelven.

e-mail: t.kovacs@ahtk.hu
Dr. Hubbes Eszter

Dr. Hubbes Eszter

Dr. Hubbes Eszter, a Budapesti Ügyvédi Kamara által bejegyzett ügyvéd. Az ELTE Állam- és jogtudományi karán 2005-ben szerzett diplomát. Szakmai gyakorlatát a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium Légiközlekedési Főosztályán töltötte. Az államvizsgák letétele után 2005 őszén a Kristófik Ügyvédi Irodában kezdte meg ügyvédjelölti gyakorlatát, ahol másfél éven át elsődlegesen társasági jogi, valamint gazdasági, kereskedelmi és pénzügyi jogügyletekhez kapcsolódó feladatokat látott el. 2007 májusában csatlakozott a Dr. Kovács Tamás Ügyvédi Irodához, ahol 2009-ben történt ügyvéddé avatásáig ügyvédjelöltként tevékenykedett. Szakterületei a pénzügyi és társasági jog, az igényérvényesítési eljárások, az ingatlanjog, valamint széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik az akvizíciós ügyletek cégjogi képviseletében, akvizíciós és finanszírozási szerződések szerkesztésében. E jogterületeken beható elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkezik. Felsõfokon beszél spanyol és angol nyelven.

e-mail: e.hubbes@ahtk.hu

Dr. Neizer Norbert

Dr. Neizer Norbert a Budapesti Ügyvédi Kamara által regisztrált ügyvédjelölt. Az PTE Állam- és jogtudományi karán 2010-ben szerzett diplomát. Szakmai gyakorlatát a Pécsi Városi Ügyészségen, illetőleg az Inter-szféra közbeszerzésekkel foglalkozó Kft.-nál töltötte. Az államvizsgák letétele után 2010 nyarán a Dr. Kovács Tamás Ügyvédi Irodában kezdte meg ügyvédjelölti gyakorlatát, emellett a PTE Állam- és Jogtudományi Kara Doktori Iskolája Polgári Eljárásjogi Alprogramjának levelezős hallgatója. Érdeklődési köréhez a polgári jog, a polgári eljárásjog, a pénzügyi és társasági jog, az ingatlanjog, valamint a nemzetközi magánjog tartozik. E jogterületeken beható elméleti ismeretekkel rendelkezik. Felsőfokon beszél német nyelven és középfokon angol nyelven.

e-mail: n.neizer@ahtk.hu

« vissza az elõzõ oldalra

 

Tájékoztatjuk, hogy ezen az internetes honlapon elérhetõ tartalmak és információk nem minõsülnek sem jogi vagy egyéb tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre történõ felhívásnak. Jelen oldal a Magyar Ügyvédi Kamara Elnökségének az ügyvédi honlap tartalmáról szóló 2/2001 (IX. 3.) számú állásfoglalását figyelembe véve készült.

AHTK
AHTK