Bemutatkozás
Munkatársaink
Szakterületek
Elérhetõségeink
Elérhetõségeink
AHTK

Bemutatkozás

Kedves Látogatónk!

Üdvözöljük a Dr. Kovács Tamás Ügyvédi Iroda weboldalán! Engedje meg, hogy röviden bemutassuk Önnek irodánkat, munkatársainkat, valamint az általunk végzett fõbb tevékenységeket és szolgáltatásokat.

Fõ célkitûzésünk ügyfeleink tanácsadással és képviselettel való szolgálata az üzleti élet, a gazdasági-, pénzügyi-, üzleti-, ingatlan- és energiajog minden területén. A Dr. Kovács Tamás Ügyvédi Iroda elsõsorban ingatlanjogra, társasági jogra, magyar és nemzetközi kereskedelmi jogra, energiajogra és pénzügyjogra specializálódott, ugyanakkor tagjai a civilisztika más jogterületein is beható szakismerettel rendelkeznek, ezáltal az iroda ügyfeleinek teljes körû, megbízható ügyintézést biztosít.

A Dr. Kovács Tamás Ügyvédi Iroda széleskörû tapasztalatokat szerzett külföldi befektetõk, elsõsorban spanyol, dél-amerikai és angolszász vállalkozások magyarországi beruházásainak jogi képviseletében, tekintettel arra, hogy tagjai kimagasló szintû spanyol és angol nyelvtudással rendelkeznek.

A Budapest belvárosában található Dr. Kovács Tamás Ügyvédi Iroda célja magyar és külföldi megbízói jogi kérdéseinek gyakorlatias, ügyfélközpontú megközelítése, illetve azok hatékony megoldása magas szakmai színvonalon, spanyol és angol nyelven is. E nyelvekrõl, illetve nyelvekre az iroda jogi vonatkozású szövegek fordítását is vállalja.

« vissza az elõzõ oldalra

 

Tájékoztatjuk, hogy ezen az internetes honlapon elérhetõ tartalmak és információk nem minõsülnek sem jogi vagy egyéb tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre történõ felhívásnak. Jelen oldal a Magyar Ügyvédi Kamara Elnökségének az ügyvédi honlap tartalmáról szóló 2/2001 (IX. 3.) számú állásfoglalását figyelembe véve készült.

AHTK
AHTK