Bemutatkozás
Munkatársaink
Szakterületek
Elérhetõségeink
Elérhetõségeink
AHTK

Bemutatkozás

Kedves Látogatónk!

A Dr. Horváth Ádám Ügyvédi Iroda a polgári jog minden területén, üzleti, vállalkozási, valamint befektetési ügyekkel kapcsolatosan képviseli és segíti ügyfeleit.

Az iroda fõbb tevékenységei közé a társasági jog, ingatlanjog, valamint az energia jog területén elõforduló ügyek vitele tartozik, de számos sikeres megbízást tudhat maga mögött a közbeszerzés, a szokásjog és a közigazgatás területén is.

Kereskedelmi, ipari és pénzügyi területeken tevékenykedõ ügyfeleik nagy része az Európai Unió tagállamaiból való, képviseletüket az iroda tagjai magas színvonalon, angol nyelven látják el.

Dr. Horváth Ádám

Dr. Horváth Ádám

Dr. Horváth Ádám, az iroda vezetõ ügyvédje. Speciális jogterülete az energiajog, melynek kapcsán szorosan együtt dolgozik a Magyar Energia Hivatallal, és részt vesz az új jogszabályok megalkotásban is. Magas színvonalon beszél angolul.

« vissza az elõzõ oldalra

 

Tájékoztatjuk, hogy ezen az internetes honlapon elérhetõ tartalmak és információk nem minõsülnek sem jogi vagy egyéb tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre történõ felhívásnak. Jelen oldal a Magyar Ügyvédi Kamara Elnökségének az ügyvédi honlap tartalmáról szóló 2/2001 (IX. 3.) számú állásfoglalását figyelembe véve készült.

AHTK
AHTK